Migraine

Ook last van migraine?

In Nederland zien we zo’n 2.5 miljoen volwassenen die te maken hebben met migraine en die op zoek zijn naar een migraine behandeling. Hoogstwaarschijnlijk ben jij als lezer van dit stuk één van deze mensen of ken je mensen die hiermee te maken hebben. De behandelingen zijn divers, maar wat vaak voorkomt, is dat vele therapieën geen effect hebben. Medicijnen die voorgeschreven worden, helpen niet en hebben ook nog eens (nare) bijwerkingen. Mensen zijn de medicijnen beu en zoeken naar een blijvende oplossing voor migraine. Voor meer info over migraine verwijs ik je door naar mijn blog over migraine. Lees verder wanneer je wilt weten wat ik voor je kan betekenen.

Weetje

In Nederland zien we zo’n 2.5 miljoen volwassenen die te maken hebben met migraine

Is er een migraine behandeling?

Migraine is zeker te behandelen. Bij Therapy and Fit behaal ik goede resultaten, soms zelf na één behandeling. Dit door middel van de Wet Cupping Therapie (ook bekend als Hijama). Voor degenen die niet weten wat wet cupping therapie is, kunnen op deze pagina er meer over lezen. Deze migraine behandeling is gericht op de oorzaak en stimuleert het lichaam om zichzelf te herstellen. 

De oorzaak van Migraine

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor het ontstaan van migraine. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrije radicalen (oxidatieve stress), ontstekingen en het zenuwstelsel invloed hebben op het ontstaan en aanhouden van migraine. Bij mensen met migraine is gebleken dat vrije radicalen en ontstekingen in het lichaam zijn verhoogd en dat het zenuwstelsel is geprikkeld.
Oxidatieve stress wordt onder andere veroorzaakt door schadelijke stoffen, zoals zware metalen, die we in ons lichaam krijgen middels verschillende wegen (lucht, voeding, etc). Ook andere factoren, zoals stress en slechte slaap, hebben invloed op het ontstaan van oxidatieve stress. Deze factoren hebben ook iets anders gemeen. Dat is dat ze ontstekingen in het lichaam doen stijgen en het zenuwstelsel beïnvloeden. 

Hijama, oftwel wet cupping behandeling
Einde Migraine

Waarom is wet cupping therapie de oplossing voor migraine?

Middels Wet Cupping Therapie is het mogelijk om vrije radicalen en ontstekingen te verminderen. Dit kan middels twee wegen. Namelijk, door de vrije radicalen (veroorzaken oxidatieve stress) en ontstekingen uit het lichaam te verwijderen en door het triggeren van het zenuwstel die als gevolg het neuro-immuunsysteem in het lichaam moduleert. Dit in tegenstelling tot medicijnen waarbij wordt geprobeerd de ontstekingen te onderdrukken. Daarnaast heeft Wet Cupping Therapie effect op het pijn dempende effect van het zenuwstelsel. Al met al zorgt deze behandeling ervoor dat de oorzaak van migraine wordt bestreden.

De behandeling bestaat uiteraard niet alleen uit Wet cupping, maar bij deze klacht is het wel de core behandeling.

Pak vandaag je migraine nog aan!

Wil jij ook af van je migraine en medicijnen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Heb je al van alles geprobeerd en vraagt je af of ik je wel kan helpen? Geen probleem, dit begrijp ik volkomen. Daarom geef ik je de optie om kosteloos langs te komen voor kennismaking, het stellen van al je vragen en een kort onderzoek. Hierna beslis je zelf of je behandeld wilt worden of niet. Je bent nergens aan verbonden.