Fysiotherapie Veghel

 • Fysiotherapie
 • pijnklachten
 • Recensies
 • Ik wil een afspraak
Fysiotherapie

Fysiotherapie Veghel

Bij mijn praktijk voor fysiotherapie in Veghel kan je terecht met lichamelijke klachten. Lichamelijke klachten kunnen jou in het dagelijks leven namelijk erg belemmeren. Zo zorgen klachten aan het bewegingsapparaat ervoor dat jij je moeilijker kunt voortbewegen. Voor een optimaal herstel, waardoor je beter kunt bewegen, sporten en andere handelingen kunt verrichten, kan je voor fysiotherapie in Veghel terecht.

Hoe gaat de fysiotherapie in Veghel in zijn werk?

Als je nog niet eerder bij een fysiotherapeut bent geweest, kan je je afvragen waar je bij fysiotherapie aan kunt denken. Als je een eerste afspraak maakt, kijk ik (de fysiotherapeut) bij je eerste afspraak uitvoerig naar je bewegingsapparaat. Samen bespreken wij je klacht en doe ik een onderzoek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

In tegenstelling tot andere vele fysiotherapie praktijken besteed ik de eerste sessie niet alleen aan het praten en/of onderzoek, maar behandel ik ook gelijk. Ik wil namelijk dat we snel inzien of je bij mij op het juiste adres bent. Dit gaat niet ten koste van fysiotherapie in je zorgpakket.

Bij de eerste sessie behandel ik wel, maar declareer dit niet!

Ik declareer bij de eerste sessie dan ook alleen intake/onderzoek en niet de behandeling, wat ik eigenlijk wel zou mogen. De behandeling tijdens de eerste afspraak krijg je gewoon van mij.

pijnklachten

Met welke klachten kunt u bij onze fysiotherapie in Veghel terecht?

Je kunt bij mij met diverse klachten terecht. Therapy & Fit is gevestigd in een fitnesscentrum, bij sportblessures dus de ideale locatie om snel en optimaal te herstellen! Naast klachten door sportblessures of sportongevallen kan je bij mij ook terecht met andere lichamelijke klachten. Het gaat dan met name om klachten aan spieren, pezen en gewrichten. Deze klachten kunnen zonder duidelijke aanleiding ontstaan, waarbij ze soms chronisch van aard zijn. De klachten kunnen tevens acuut optreden, bijvoorbeeld na een zogenoemd trauma. Als je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad, je jezelf erg hebt gestoten of gevallen bent. Verder kan je gebruikmaken van onze fysiotherapie in Veghel als je geopereerd bent aan een lichaamsdeel of gewricht. Dan help ik je er zo snel mogelijk weer bovenop!

Je kunt terecht voor onder andere:

 • Hielspoor & Peesblad klachten
 • Kuit & Scheenbeen klachten
 • Schouder & andere gewrichtsklachten
 • Hoofdpijn, Migraine & Cluster hoofdpijn
 • Peesontstekingen
 • Spier- en pees scheuren
 • Sportblessures
 • Carpaal tunnel syndroom
 • Rug & Nekklachten

Recensies

Wonderen bestaan!!

Al heel lang heb ik pijn aan mijn rechter hak. ( ik denk 1,5 jaar). Ik ben naar de huisarts geweest. Zijn advies was, gewicht verliezen dan zullen de klachten vanzelf verdwijnen. Op de sportschool vraag ik aan de therapeut van cupping of mijn klachten ook behandeld kunnen worden. Mijn pijn belemmert ook steeds meer het sporten, ik kon niet meer vol gaan tijdens spinning lessen.
Nou en of dit geholpen heeft, na 1 behandeling met cupping, is de pijn weg!! Dit geloof je toch niet!! 1 behandeling en ik loop weer pijn vrij. Ik heb nog meer zin om te gaan sporten. Super bedankt!

Marjon Vogels
Door middel van de cupping sessies werd de pijn minder..

Na 2 jaar knieklachten te hebben gehad, verschillende instanties te hebben bezocht zorgde Therapy & Fit voor de uiteindelijke genezing.

Door middel van de cupping sessies werd de pijn minder, de flexibiliteit in het gewricht kwam terug wat uiteindelijk voor een juiste doorbloeding zorgde en als eind resultaat pijnloos kniegewricht.

Ik ben Faruk voor zijn deskundige begeleiding, advies en in speciaal geval de cupping sessies zeer dankbaar. Graag raad ik het voor ieder persoon aan en hoop dat hij nog vele mensen mag helpen!

Met vriendelijke groeten,

E. Guler

Enes güler
Na enkele behandelingen voelde ik al meteen verschil

Al jaren heb ik last gehad van een drukkend en pijnlijke gevoel in mijn onderrug. Bij verschillende fysiotherapeuten geweest maar het hielp maar niet, in sommige gevallen werden de klachten alleen maar erger. Bij de kapper zag ik een folder over therapy & fit en ik heb me hier aangemeld met het idee dat ik toch niets kan verliezen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan had. Al heel snel kon er een plek aangewezen worden als boosdoener en door intensieve behandeling i.c.m. cupping zijn we aan de slag gegaan. Al na enkele behandelingen voelde ik al meteen verschil, nu doe ik dingen waar ik voorheen last van mijn onderrug door kreeg zonder enige klachten. Ik blijf zeker in behandeling, de manier waarop de gesprekken en behandelingen plaats hebben gevonden hebben me tevreden gestemd en nu wil ik klachten voorkomen ipv genezen. Dit is echt mogelijk door de goede behandelmethode’s en tips die ik mee krijg. Een echte aanrader voor iedereen met of zonder klachten!

Rachid Kaddouri
Ik ben er 100% fan van en ik zou niets anders meer aanbevelen!

Al 2 jaar had ik ontzettend last van hielspoor! Omdat ik nog jong ben, belemmerde mij dat enorm in het uitgaan, sporten en werken! Maar na enkel 6 behandelingen waren deze klachten gewoon compleet verdwenen! Hoe? CUPPING! Ik ben er 100% fan van en ik zou niets anders meer aanbevelen! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, fijne behandelingen en duidelijke uitleg. Zonder enige moeite en pijn ben ik verlost van mijn klachten en hopelijk zijn er veel mensen die op deze zelfde manier ook geholpen kunnen worden!

Danielle Rossen

Ik wil een afspraak

Wil je graag een afspraak of heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Het is goed mogelijk dat je al van alles hebt geprobeerd en dus twijfelt of ik je kan helpen. Dit begrijp ik volkomen. Als dit het geval is laat dit in je bericht weten, zodat je GRATIS langs kunt voor al je vragen en een kort onderzoek om te kijken of ik wat voor je kan betekenen. Je mag hierna zelf besluiten of je verder wil met de behandelingen. Je bent nergens aan verbonden.