Hielspoor behandeling

We Gaan Er Voor!

Een leven zonder hielspoor!

Wonderen bestaan!!! Al heel lang heb ik pijn aan mijn rechter hak. ( ik denk 1,5 jaar). Ik ben naar de huisarts geweest. Zijn advies was, gewicht verliezen dan zullen de klachten vanzelf verdwijnen. Op de sportschool vraag ik aan de therapeut van cupping of mijn klachten ook behandeld kunnen worden. Mijn pijn belemmert ook steeds meer het sporten, ik kon niet meer vol gaan tijdens spinning lessen. Nou en of dit geholpen heeft, na 1 behandeling met cupping, is de pijn weg!! Dit geloof je toch niet!! 1 behandeling en ik loop weer pijn vrij. Ik heb nog meer zin om te gaan sporten. Super bedankt!

Marjon Vogels , zie: Facebook review

Voor meer ervaringen scroll naar beneden

Sinds enkele maanden had ik klachten van hielspoor,erg pijnlijk en was ook niet meer in staat hard te lopen.Van alles gedaan,shockwave therapie,wat ik als zeer pijnlijk heb ervaren,accupunctuur,strek oefeningen en een bezoek aan de orthopeed in het ziekenhuis.Laatste adviseerde mij paracetamol,oefeningen,een speciale kous om mee te slapen en hij zei ook dat het op een gegeven moment wel zou genezen. Ik kon hier niet op wachten en ben bij Faruk van Therapy en Fit terecht gekomen. Ik wist niet wat mij overkwam.Faruk werkt met cupping voor hielspoor en na de 2de sessie viel mij al op dat de stekende pijnen wat zachter werd.Vandaag mijn 6 de sessie gehad en ik kan zeggen dat de pijn compleet weg is. Een jonge therapeut die zeer kundig is en weet waar hij over praat. Ik ben heel erg blij met Faruk.

Helen Löwe, Zie: Facebook review

Ook als ik van alles heb geprobeerd?

Het maakt helemaal niet uit of je al van alles hebt geprobeerd en/of verschillende specialisten hebben verteld dat je er mee moet leren leven. Velen die hetzelfde dachten lopen nu zonder hielspoor!

  • Zonder pijn wanneer je ‘s ochtends opstaat
  • Trap op en af zonder problemen
  • Weer lekker hardlopen en wandelen
  • Elke stap zonder zorgen

Vanaf januari heb ik last van mijn voet. Een scherpe pijn onder mijn hak die steeds erger leek te worden.Huisarts vertelde me dat het een ontsteking aan de peesplaat was wat over kan gaan naar hielspoor. Advies was fysio en podotherapeut voor steunzolen. Beide heb ik gedaan met fysio oefeningen en van alles geprobeerd maar niets hielp. Van een collega hoorde ik van Cupping en van Therapy & Fit Een afspraak gemaakt met Faruk en ik kon er meteen terecht. Faruk is een sympathiek man maar wat belangrijker is hij heeft verstand van zaken. Na 5 behandeling begon ik duidelijk verschil te merken en werd de pijn plek steeds minder heftig en kleiner. Na 10 behandelingen was ik pijn vrij en wist ik niet wat me overkwam . Wandelen zonder pijn ! Dank je wel Faruk ! Ik zal het aan iedereen aanbevelen want hielspoor is een vervelende hardnekkige kwaal waar je zo snel mogelijk van af wil . Groetjes Thea Pittens

Thea Pittens, Zie: Facebook review

Hoe lang duurt het voordat ik pijnvrij ben?

Dit is niet voor iedereen gelijk. Bij de een is dat 6 behandelingen en bij de ander 15. Hielspoor is een hardnekkige. Dit is ook een van de redenen dat velen van alles hebben geprobeerd en nog steeds niet pijnvrij zijn. 

In vele gevallen heb je een lange adem nodig en is geduld enorm belangrijk

Bij mijn behandeling merk je al na de eerste behandeling het verschil. Dit wil zeggen dat de pijnlijke plekken al gelijk verminderen. Dit is een teken dat het gaat helpen. De lange adem heb je nodig om het voorgoed te verhelpen!

Al 2 jaar had ik ontzettend last van hielspoor! Omdat ik nog jong ben, belemmerde mij dat enorm in het uitgaan, sporten en werken! Maar na enkel 6 behandelingen waren deze klachten gewoon compleet verdwenen! Hoe? CUPPING! Ik ben er 100% fan van en ik zou niets anders meer aanbevelen! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, fijne behandelingen en duidelijke uitleg. Zonder enige moeite en pijn ben ik verlost van mijn klachten en hopelijk zijn er veel mensen die op deze zelfde manier ook geholpen kunnen worden!

Danielle Rossen, Zie: Facebook review

Voor een optimaal resultaat

De behandelingen worden 100% vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent