Hielspoor behandeling

We Gaan Er Voor!

Een leven zonder hielspoor!

Wonderen bestaan!!! Al heel lang heb ik pijn aan mijn rechter hak. ( ik denk 1,5 jaar). Ik ben naar de huisarts geweest. Zijn advies was, gewicht verliezen dan zullen de klachten vanzelf verdwijnen. Op de sportschool vraag ik aan de therapeut van cupping of mijn klachten ook behandeld kunnen worden. Mijn pijn belemmert ook steeds meer het sporten, ik kon niet meer vol gaan tijdens spinning lessen. Nou en of dit geholpen heeft, na 1 behandeling met cupping, is de pijn weg!! Dit geloof je toch niet!! 1 behandeling en ik loop weer pijn vrij. Ik heb nog meer zin om te gaan sporten. Super bedankt!

Marjon Vogels , zie: https://www.facebook.com/marjon.vogels.5/posts/1271865282825736:0

Voor meer ervaringen scroll naar beneden

Voor een optimaal resultaat

Voor een leven zonder hielspoor combineer ik verschillende behandeltechnieken, waarbij cupping therapie de basis vormt.

Voor meer info over onder andere cupping therapie zie hier en voor info over hielspoor zie hier en mijn blog 

Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een belangrijke regel

Binnen 1 en max 4 behandelingen merk je een verschil, zo niet stop ik zelf de behandeling.

Het maakt helemaal niet uit of je al van alles hebt geprobeerd en/of verschillende specialisten hebben verteld dat je er mee moet leren leven. Velen die hetzelfde dachten lopen nu zonder hielspoor!

  • Zonder pijn wanneer je ‘s ochtends opstaat
  • Trap op en af zonder problemen
  • Weer lekker hardlopen en wandelen
  • Elke stap zonder zorgen

Wie met hielspoor wilt dit niet?

Scrol naar beneden voor andere ervaringen van ex-hielspoor patiënten

De behandelingen worden 100% vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent

Al 2 jaar had ik ontzettend last van hielspoor! Omdat ik nog jong ben, belemmerde mij dat enorm in het uitgaan, sporten en werken! Maar na enkel 6 behandelingen waren deze klachten gewoon compleet verdwenen! Hoe? CUPPING! Ik ben er 100% fan van en ik zou niets anders meer aanbevelen! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, fijne behandelingen en duidelijke uitleg. Zonder enige moeite en pijn ben ik verlost van mijn klachten en hopelijk zijn er veel mensen die op deze zelfde manier ook geholpen kunnen worden!

Danielle Rossen, Zie: https://www.facebook.com/daantje.rossen/posts/1654734627917959:0

Vanaf januari heb ik last van mijn voet. Een scherpe pijn onder mijn hak die steeds erger leek te worden.Huisarts vertelde me dat het een ontsteking aan de peesplaat was wat over kan gaan naar hielspoor. Advies was fysio en podotherapeut voor steunzolen. Beide heb ik gedaan met fysio oefeningen en van alles geprobeerd maar niets hielp. Van een collega hoorde ik van Cupping en van Therapy & Fit Een afspraak gemaakt met Faruk en ik kon er meteen terecht. Faruk is een sympathiek man maar wat belangrijker is hij heeft verstand van zaken. Na 5 behandeling begon ik duidelijk verschil te merken en werd de pijn plek steeds minder heftig en kleiner. Na 10 behandelingen was ik pijn vrij en wist ik niet wat me overkwam . Wandelen zonder pijn ! Dank je wel Faruk ! Ik zal het aan iedereen aanbevelen want hielspoor is een vervelende hardnekkige kwaal waar je zo snel mogelijk van af wil . Groetjes Thea Pittens

Thea Pittens, Zie: https://www.facebook.com/stephanie.vanoppenraaij/posts/1568506823261046:0
    Cart